Pipetteteknik & ergonomi

Ensartede resultater og god ergonomi i hverdagen

Arbejdet med pipettering indebærer ofte mange gentagelser, og derfor er pipetteteknik vigtigt i forhold til de resultater man ønsker at opnå og for brugernes ergonomi.

Gennemgang af udstyr og funktioner

Via vores leverandører har vi forskellige anbefalinger til, hvordan man i praksis skal pipettere og under hvilke forhold dette skal gøres, for at opnå de ønskede resultater. På kurset gennemgår vi disse anbefalinger og fortæller om nogle af de faktorer, der kan spille ind, når man pipetterer i forhold til at opnå ensartede resultater.

 

Sådan undgås skader

Med til god pipetteteknik hører også god ergonomi. Det er vigtigt at have fokus på ergonomien, når man arbejder med pipettering, for at undgå skader i arme, håndled, nakke og skuldre. Derfor kommer vi på kurset også ind på nogle af de ting man skal være opmærksom på, ved længere tids anvendelse af pipetter.

 

Kurset i pipetteteknik henvender sig især til laboranter, bioanalytiker og andre faggrupper som arbejder med pipetter i det daglige. Kontakt os og få sammensat et kursus ud fra jeres ønsker og behov.

 

Kontakt os for mere information og konkrete forespørgsler

Kirsten Thuesen
Salgs- & marketingchef
+45 2091 4000