05.07.2019

Nye vægte fra Sartorius

Cubis 2 vægtene fra Sartorius er i topklassen, når der tales om præcision og kvalitets vægte. Du får en vægt, som nemt og trygt hjælper dig gennem dine vejeopgaver.

Cubis 2 fra Sartorius er modulopbygget ligesom de øvrige Cubis vægte, så du har mulighed for at sammensætte/opbygge vægten til netop dine behov. Desuden er Cubis 2 vægtene som de første vægte på markedet CFR 21 part 11 kompatible, hvilket sikrer både dataoverførsler og sporbarhed.

Den nye Cubis 2 er på hardwaresiden blevet opgraderet med et stort 7” touch farvedisplay.

Softwaren i Cubis 2 er App opbygget med forskellige pakker indenfor laboratorieområdet, så du kan tilvælge den løsning, du har behov for. Selve brugerfladen er nem at bevæge sig rundt i, og kan anvendes til både de daglige vejeopgaver samt de mere komplicerede protokoller. Software pakkerne er tema inddelt og du bliver guidet igennem opgaven via den valgte software pakke. Du kan også udvide og specialisere din vægt med enkeltstående pakker.

I Pharma pakken, finder du blandt andet følgende features:

  • Fuldt audit trail
  • Data hukommelse
  • Bruger log-in
  • Sikkerheds indstillinger og intern kalibrering
  • USP minimumsvægt

Du har fuld kontrol og styring med dine vejeopgaver og kan altid gå tilbage og se hvem, hvad og hvordan dine vejeopgaver er blevet udført.

Der er også mulighed for at tilføje en e-signatur, hvis man skal have dokumentation for sine opgaver eller anvender Cubis 2 vægten til pipettekalibrering.

Ønsker du at høre mere om Cubis 2 vægten eller at få en fremvisning så kontakt os på salg@dandiag.dk.