Er du vores nye kollega i booking?

 

 

 

Færdes du hjemmevant i et laboratorie, og kan du let sætte dig ind i vores kunders problematikker, ønsker og behov, hvis pipetterne fejler, skal repareres eller opdateres?

Så har du mulighed for at blive vores nye kollega.

 

Hos Dandiag A/S bruger du dine stærke evner blandt uovertrufne kollegaer, når du booker serviceopgaverne ind således at dine kollegaer kan servicere og kalibrere pipetter, vægte og vand-udstyr for bl.a. Pharma virksomheder, uddannelsesinstitutioner og hospitalsvæsnet.

Vi har rivende travlt og søger en ny kollega til at hjælpe med det administrative i vores serviceafdeling. Arbejdsdagen er fra kl. 8.00-16.00.

 

Velkommen indenfor hos Dandiag

Vi er en nichevirksomhed, der yder salg, service og kalibrering af laboratorie- og pipetteringsudstyr af højeste kvalitet. Gennem tæt samarbejde med branchens bedste leverandører og stor faglig indsigt, har vi placeret os som markedets foretrukne servicepartner. Siden 2008 har vi været DANAK akkrediteret – et kvalitetsstempel, som er vigtig for vores kunder. Vores akkreditering omfatter pt. pipetter, buretter, bottletop dispenserer og vægte.

 

Faglig udvikling og socialt sammenhold

Vores familiære kultur mærker du allerede, når du træder ind ad døren: Her hjælper vi hinanden, hvor vi kan. Vi har samtidig stort fokus på, at du hele tiden har mulighed for udvikling og specialisering – sådan bliver vi endnu skarpere til at indfri vores kunders forventninger.

”Du kan virkelig se frem til at blive en del af en ”ordentlig” arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Vi gør en stor indsats for, at det skal være fedt at gå på arbejde, uanset om der er tale om fælles morgentræning eller festlige arrangementer, kan du få det her”, fortsætter Henning, der glæder sig til at byde dig velkommen i teamet.

 

Serviceminded profil med laboratorieerfaring

Så længe du har erfaring fra laboratorie eller lignende reguleret miljø, for service og god kundekontakt, så skal vi nok lære dig alt om vores produkter og kalibreringer.

 

Faglige kompetencer

 • Laborant eller bioanalytiker
 • Erfaring indenfor håndtering af pipetter
 • Gerne kendskab til færden i laboratorier (GMP)
 • Gerne kendskab til kalibrering iht. ISO 17025 og ISO 8655
 • Er vant til at arbejde efter kvalitetsstandarder og procedurer
 • Er vant til at arbejde i IT-systemer
 • Har gode administrative evner

 

Personlige kompetencer

 • Er god til at arbejde selvstændigt, at have overblik og planlægge din egen arbejdsdag
 • Er imødekommen og serviceminded
 • Er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Kan arbejde fokuseret, systematisk og struktureret i et højt tempo
 • Er fysisk robust
 • Kan koordinere

 

Derudover forventer vi, at du opfylder disse kriterier

 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • God forståelse for kundekontakt og kundepleje og mersalg af serviceydelser
 • Teamspiller

 

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning til Pia Wickstrøm; pw@dandiag.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Henning Strøm på 5363600.

 

I Dandiag A/S tror vi på, at et job er mere end bare et job. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrister, men efter tanken om, at vi søger indtil det bedste match, er fundet. Tiltrædelse hurtigst muligt, og vi håber på den 1/2-2022.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om os

Dandiag A/S er en 100 % familieejet virksomhed med p.t. 39 medarbejdere, der brænder for at give kunderne en helhedsorienteret og tilgængelig ydelse, der matcher vores kernekompetence. Dette gør vi med et fælles mindset, der kommer til udtryk ved, at vi får tingene løst i høj kvalitet og med troværdighed – vi gør det, vi siger, og siger det, vi gør.

Trivsel og performance er et vilkår, som vi alle er en del af i en hektisk hverdag. Vi ser det som naturligt, at den enkelte medarbejder tager ansvar for hverdagens opgaveløsning, og at der er en positiv nysgerrighed over for hinanden. Dermed kan vi sammen indfri kundens krav og forventninger til høj kvalitet og samtidigt have tid til sjov.

 


 

    Din partner inden for salg, service og kalibrering af laboratorie- og pipetteringsudstyr.

Kontakt os for mere information og konkrete forespørgsler

Henning Strøm
Servicechef
+45 5363 6900
Pia Wickstrøm
HR - ansvarlig
+45 2252 5800