Salg

Velkommen til Dandiags salgsafdeling

I salg arbejder vi hele tiden på at hjælpe vores kunder med at få de bedst løsninger i forhold til de arbejdsopgaver, der skal løses. Derfor er det også vigtigt for os, at du har set og/eller afprøvet de produkter, som kan være en del af den løsning, du søger.

Vi deltager ofte på udstillinger rundt omkring i Danmark og har altid et bredt udvalg af vores produkter med. Det giver dig, som besøgende, mulighed for at se de forskellige muligheder, der findes på marked indenfor vores kerneområde.

Vi kommer gerne ud i din virksomhed, og fremviser pipetter, instrumenter, vægte eller andet udstyr så vi sammen kan få en snak om hvordan de kan løse jeres udfordring. Det vil give jer mulighed, for at være flere brugere, som sammen kan få et indblik i de løsninger vi kan tilbyde.

Vores salgs- og produktspecialister er trænet af vores leverandører, så de har den nyeste viden og information omkring produkterne. Det er vigtigt, at du som kunde, kan få svar på dine spørgsmål og skulle det være nødvendigt, tager vi gerne en af vores hovedproducenter med ud til din virksomhed.

Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse med vores produkter, så derfor er du altid velkommen til at sende os din feedback på dandiag@dandiag.dk

 

Kirsten Thuesen
Salgs- & marketingchef
+45 2091 4000
Marlene Petersen
Salgs- & produktspecialist
+45 3168 0708
Dennis Nielsen
Salgs- & produktspecialist
+45 5385 5800
Sabine Kähler
Salgs- & produktspecialist
+45 3116 9067