Saml dine akkrediterede kalibreringer af vægte og pipetter hos os

Saml akkrediteret kalibrering af vægte og pipetter hos Dandiag

DANAK har godkendt Dandiag (lab nr. 490) til at udføre akkrediterede kalibreringer af laboratorie vægte fra 1 mg og optil 72 kg. Det betyder, at vi nu kan tilbyde dig, at stå for dine akkrediterede kalibreringer på dine vægte og pipetter. For dig betyder det, at du kun behøver at ringe ét sted, når du skal bruge hjælp til at få foretaget disse kalibreringer. Så ønsker du en høj præcision eller skal dine målinger auditeres, har du fordele ved at anvende os.

Det er nu nemt, trygt og oplagt at samle dine bestillinger her, hvor du kender kvaliteten som Dandiag står for.

Har du brug for at spare tid, så bestil dine vægte og pipetter med en akkrediteret kalibrering. Med et kalibreringscertifikat fra Dandiag får du en garanti for, at dit udstyr er kalibreret i henhold til DS/EN 45501 og ISO 17025, hvilket kan bruges i forhold til dine egne krav.

 

Præcision og kvalitet du kan stole på

Kalibreringer er altid et spørgsmål om tillid. De er altafgørende, for hvis du ikke kan stole på dine målinger, kan du ikke stole på dit produkt. Hos Dandiag har vi over 30 års erfaring inden for laboratorieudstyr, og har længe arbejdet med både sporbare og akkrediterede kalibreringer. Vores kunder kender vores høje kvalitetsstandard, og DANAK kontroller den jævnligt. Senest fik vi dokumenteret Danmarks bedste måleevne på kalibrering af pipetter, og efterfølgende kom vores fornyelse også i hus.

Vi begyndte at tilbyde de sporbare kalibreringer af laboratorie vægte tilbage i 2016, og det blev hurtigt populært. Samtidig efterspurgte mange af vores kunder også de akkrediterede kalibreringer. Derfor er vi meget stolte af, at vi opnåede at blive DANAK godkendt, efter bare et år.

 

Kontakt os for mere information 

Tove Søgaard
Kvalitetschef - QA
+45 3168 0701