Buretter & bottle top dispensere

DANAK akkrediteret kalibrering af bottle top dispensere & buretter

Dandiag tilbyder DANAK akkrediteret kalibrering af bottle top dispensere. Akkrediteringen er din sikkerhed for høj nøjagtighed og vores dokumentation for, at vores laboratorium, i samspil med vores dygtige tekniske team, leverer kalibrering af bottle top dispensere af bedste kvalitet.

Hos Dandiag er vores fokus at kunne tilbyde produkter og services, der lever op til internationale krav om kvalitet og sikkerhed. Vi ønsker, at du som kunde har tillid til de produkter, du køber hos os. Derfor er vi også stolte af at være de eneste i Danmark, der kan tilbyde akkrediteret kalibrering af bottle top dispensere.

 

Saml dine kalibreringer

Vi er de første i Danmark til at blive godkendt til akkrediteret kalibrering af bottle top dispensere inden for volumen 1 ml og op til 50 ml. Med vores seneste akkreditering, kan du derfor samle pipette-, vægt- og bottle top dispenser kalibreringerne hos én leverandør.

 

Flere akkrediteringer på vej

Som landets førende specialist inden for kalibrering af laboratorieudstyr bestræber vi os konstant på at udvide vores godkendelser, så vi kan tilbyde vores kunder flere akkrediterede løsninger samlet.

 

Ønsker du at høre mere om akkrediterede kalibreringer og vores service team, så kontakt os gerne.

Kontakt os for mere information og konkrete forespørgsler

Erling Tørnes Nielsen
Teknisk leder - QA
+45 2087 2180
Henning Strøm
Servicechef
+45 5363 6900
Tove Søgaard
Kvalitetschef - QA
+45 3168 0701