Integra Viaflo

Dandiag har siden 2008 været forhandler af Integra Viaflo produkterne i Danmark.

Vores salgsteam bliver ofte trænet af Integra og vores tætte samarbejde med Dem, betyder at vi har adgang til den nyeste viden og udvikling omkring deres produkter.

 

Integra Viaflo & Dandiag A/S

Integra har siden de startede, været et af de mest innovative og kvalitetsbevidste firmaer inden for pipetter samt instrumenter. Dette fokus blev i 2018 belønnet af Frost and Sullivan, da Integra modtog prisen som Global Laboratory Pipetting Company of the Year Award.

Deres produktsortiment går fra manuelle og elektroniske pipetter til pipetteringsinstrumenter.

Senest har de lanceret pipetteringsinstrumentet Assist Plus – der er blevet anerkendt med internationale priser – blandt andet:  

Select Scientists' Choice Award og Basel Life MipTec Product Innovation Award 2018

Udover ovennævnte, leverer Integra naturligvis også kvalitets spidser til deres pipetter, og pipetteringsinstrumenter. Desuden har Integra et bredt og anderledes udvalg af reagenskar til både pipetter og instrumenter.  

Service & kalibrering

Dandiag er servicepartner for Integra i Norden og ligesom vores salgsteam er vores serviceteknikere også trænet af Integra. Det betyder, at vi servicerer og kalibrerer deres pipetter, 96 kanal hoveder, 384 kanal hoveder samt Assist, Assist Plus, Viaflo96 og Viaflo384 i henhold til fabrikantens anbefalinger. Vores serviceteam anvender originale reservedele og en direkte kontakt til Integras serviceafdeling.

Vi har mulighed for at servicere pipetter samt instrument baserne on-site hos vores kunder, ligesom kalibrering af pipetter også kan foretages on-site.

Kalibrering og service af pipetteringshovederne foretages af vores kompetente teknikere på vores service værksted i Ishøj.

Kontakt os for mere information og konkrete forespørgsler

Kirsten Thuesen
Salgs- & marketingchef
+45 2091 4000