Integra Viaflo

Dandiag har siden 2008 været forhandler af Integra Viaflo produkterne i Danmark.

Vores salgsteam bliver ofte trænet af Integra og vores tætte samarbejde, betyder at vi har adgang til den nyeste viden og udvikling omkring deres produkter.

Service & kalibrering

Dandiag er servicepartner for Integra i Norden og ligesom vores salgsteam er vores serviceteknikere også trænet af Integra. Det betyder, at vi servicerer og kalibrerer deres pipetter, 96 kanal hoveder, 384 kanal hoveder samt Assist, Assist Plus, Viaflo96 og Viaflo384 instrumenter i henhold til fabrikantens anbefalinger og service protokoller. Vores serviceteam anvender originale reservedele og vi har direkte kontakt til Integras serviceafdeling.

Vi har mulighed for at servicere pipetter samt instrument baserne on-site hos vores kunder, ligesom kalibrering af pipetter også kan foretages on-site.

Kalibrering og service af pipetteringshovederne foretages af vores kompetente teknikere på vores service værksted i Ishøj.

Kontakt Servicechef Henning Strøm hs@dandiag.dk, for at få nærmere oplysninger omkring service og kalibrering af Integra Viaflo's produkter.

Kontakt os for mere information 

Henning Strøm
Servicechef
+45 5363 6900