Fem gode grunde til at benytte Dandiags ”Byt til Nyt” koncept

Du arbejder sikkert inden for pharma, life science, academia eller sundhedsvæsenet, hvor du hele tiden arbejder på at levere fremtidens løsninger til nutidens udfordringer. Uanset om du arbejder med terapi til sygdomme, bæredygtigt brændstof eller diagnosticerer sygdomme ved vi, du gør dig umage. Vejen hertil er fyldt med valg, især når det kommer til dit laboratorieudstyr. Vi forstår kompleksiteten og ønsket om at gøre de bedste investeringer, hvilket er grunden til, at vi er glade for vores “Byt til Nyt” program på pipetter.

1. Fokuser på formålet

Det første skridt i valget af en pipette er at forstå dens formål. Skal du arbejde med viskøse væsker? Manipulere små eller store volumener? Hos Dandiag forstår vi dette behov for skræddersyede løsninger, og vores “Byt til Nyt” program på Sartorius pipetter tilbyder præcis dette – uanset dine specifikke krav. Vi er klar til at rådgive dig, så du træffer det rigtige valg første gang.

2. Ergonomi og brugshyppighed

Hos os handler det ikke kun om produktets funktionalitet, men også om din komfort og sikkerhed. Vores pipetter er udvalgt, så de er designet med ergonomi i tankerne for at reducere risikoen for arbejdsrelaterede skader og øge produktiviteten. Og med vores “Byt til Nyt” program kan du nemt og omkostningseffektivt opgradere til den nyeste teknologi, når din pipette når sin sidste pipettering.

3. Lang levetid og bæredygtighed

Vi tror på at tage ansvar for vores handlinger, både over for vores kunder og miljøet. Ved at deltage i vores “Byt til Nyt” program er du ikke kun med til at forlænge levetiden for dit udstyr, men du hjælper også med at reducere affald og fremme bæredygtighed. Vi sørger for en miljøvenlig bortskaffelse af dine gamle pipetter gennem El-retur, og det hele sker lokalt her i Danmark.

4. Kvalitet og pålidelighed

Når det kommer til laboratoriearbejde, er pålidelighed afgørende. Vores “Byt til Nyt” program sikrer, at du altid har adgang til de bedste produkter, samtidig med at du opretholder kvaliteten og pålideligheden af dine prøveresultater. Vi tilbyder originale spidser og enkel adgang til service og kalibrering for at sikre optimale resultater hver gang. Og når du har byttet til en ny pipette fra Dandiag får du automatisk gratis service på pipetten i hele pipettens levetid.

5. Helhedsperspektiv

Vi opfordrer altid vores kunder til at tage et helhedsperspektiv på deres investeringer. Ved at deltage i vores “Byt til Nyt” program får du ikke kun adgang til førsteklasses pipetter, men du får også en langsigtet løsning, der sparer tid, penge og ressourcer på lang sigt.

Ved at vælge Dandiag og vores “Byt til Nyt” program på pipetter investerer du ikke kun i din egen effektivitet og produktivitet, men også i en mere bæredygtig fremtid for vores fælles planet. Tag det næste skridt mod at optimere dit laboratoriearbejde og kontakt os i dag for at lære mere om vores tilbud og muligheder.

Vi ser frem til at være din partner på vejen mod fremtidens løsninger.
PS: Vi har byt til nyt på vægte!

Forfattet af: René Kappelgård