Hvad vi vil

VOres vision

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor salg, service og kalibrering af laboratorieudstyr.
Gennem vores indsatser og gennemsigtighed ønsker vi at gå forrest og løfte vores ansvar overfor både samfundet og kloden.


VOres Mission

Vidensdeling
Vi ønsker, at vores kunder opnår det bedste udgangspunkt for at vælge det optimale produkt gennem dialog. Samtidig ønsker vi at sikre det fulde udbytte af købet, gennem rådgivning og uddannelse, der hvor vores kunder befinder sig.

Service
Alt laboratorieudstyr kræver service og kalibrering. Vi har et stærkt koncept, der indebærer at vores kunder kan købe deres udstyr med et årligt serviceeftersyn. Da vi arbejder under en DANAK-akkreditering, er alt udstyr, der anvendes til kalibrering, sporbart i henhold til internationale standarder. Alle er afhængig af at deres laboratorieudstyr virker og tiden er en vigtig faktor. Derfor tilbyder vi service og kalibrering hos vores kunder.

Vores mål er at tilbyde vores kunder det mest ergonomiske udstyr, der forebygger skader og optimerer arbejdsglæden. Vores ønske er at yde topprofessionel service og kalibrering af laboratorieudstyr.

Lagerførende
For at sikre en høj leveringstryghed og stabilitet, er vi lagerførende på langt det meste af vores sortiment. Dandiags varebil kører i hele hovedstadsområdet, med faste leveringsdage hos vores kunder.

Support
Såvel produkter som service og kalibrering af laboratorieudstyr, giver anledning til spørgsmål. Derfor står vi gerne til rådighed for at supportere vores kunder, så de kan få et hurtigt svar. Ingen spørgsmål er for små og vi ønsker at være i øjenhøjde med vores kunder.