få det optimale ud af dit udstyr

Når du arbejder med laboratorieudstyr, er det altafgørende, at du kan stole på dine resultater. Bliver dit laboratorie auditeret af FDA, DKMA, DANAK, SWEDAC eller andre instanser? Så er det til stor gavn at have et certifikat på dine kompetencer. Dandiag er vi ISO 17025 akkrediteret af DANAK og underviser i henhold til standarden DS/ISO 8655. Se kurser nedenfor.

Kurser

Laboratoriebranchen udvikler sig hele tiden, og med det følger øget behov for procesoptimering og kvalitetskontrol samt nye lovkrav og sikkerhedsstandarder. Med vores kurser får du den nyeste viden inden for laboratoriebranchen, vejledning i god ergonomi og en gennemgang af funktionerne på dit laboratorieudstyr. Alle vores kurser henvender sig til laboranter, bioanalytikere og andre faggrupper som arbejder med pipetter, vægte eller laboratorievand. Kurset afholdes hos jer eller hos os.

Laboratorievand og anlægstyper

Dette kursus giver dig indsigt i de forskellige typer af laboratorievand og anlægstyper, så du kan vælge det rigtige udstyr og opnå den rette vandkvalitet til dine vigtige analyser.

Pipetteteknik og ergonomi

Dette kursus giver dig den rette pipetteteknik som er afgørende for både ergonomi og de resultater du opnår, når du arbejder med pipetter – det gælder både for manuelle og elektroniske pipetter.

PIPETTE ANATOMI

Dette kursus giver dig indblik i, hvordan din pipette ser ud indeni. Når du kender anatomien på din pipette har du også en bedre forståelse for hvordan din pipette virker og hvordan du kan fejlsøge på dens performance.

Vejeteknik og opsætning af vægte

Dette kursus giver dig den rette vejeteknik og optimal opsætning af vægte, hvilket er afgørende for præcisionen af dine resultater, når du arbejder med vægte. Dette gælder for alle typer vejeopgaver.

“På Bioanalytiker uddannelsen på Københavns Professionshøjskole, kommer Dandiag ud og afholder pipetteteknik og ergonomi kursus, for vores 5. semester studerende. Vi har dette samarbejde for at styrke de studerendes forståelse af pipetter og liquid handling, og give dem flere praktiske færdigheder og en dybere indsigt i pipettens essentielle betydning i et laboratorie. Efter kurset har vi bemærket, at vores studerende stiller opfølgende spørgsmål og at de aktivt implementere deres nye viden i laboratoriet, samt at de reflekterer mere over deres arbejde med pipetter end før kurset”

– Kirsten Vikkelsø Madsen, Lektor, Københavns Professionshøjskole