Spar strøm og ressourcer med de rigtige fryserør

Vi hos Dandiag er altid på udkig efter måder, vi kan hjælpe vores kunder med at optimere deres processer og reducere omkostninger. Mange af vores kunder arbejder med store mængder prøvemateriale, der kræver opbevaring i – 80 grader frysere. Men vidste I, at overfyldte frysere ikke kun bruger unødvendig meget strøm, men også belaster miljøet og jeres budgetter?

En enkel og effektiv løsning er at vælge fryserør i den størrelse, der præcist passer til mængden af prøvemateriale, I opbevarer. Ved at gøre dette kan I reducere den plads, der optages i fryseren, hvilket fører til lavere energiforbrug og mere effektiv drift.

Vi er glade for at kunne introducere AltemisLab’s omfattende udvalg af fryserør, som er designet til at imødekomme ethvert behov:

• Varierende størrelser: Fra små til store mængder prøvemateriale, AltemisLab har den rigtige størrelse til jer.
• Skruelåg: Vælg mellem indvendig eller udvendig skruelåg for at sikre den bedst mulige forsegling.
• 2D koder: Alle fryserør og æsker har 2D koder i bunden, hvilket gør det nemt at identificere og spore prøver.
• Fryseæsker: Tilgængelige i forskellige størrelser og tilpasset de fryserør, I anvender, hvilket gør organiseringen nem og effektiv.

Udover fryserør og æsker tilbyder AltemisLab også en række innovative løsninger for at lette jeres arbejdsprocesser:

• Decapping’s udstyr: Automatiske enheder til at skrue låg af og på fryserør, hvilket sparer tid og minimerer risikoen for kontaminering.
• Optøningsstationer: Avancerede stationer, der optør prøver nænsomt og effektivt, uden at beskadige prøvematerialet.
• Skannere: Skannere, der kan scanne både 2D og 1D koder, og som kan integreres med jeres Laboratory Information Management System (LIMS).
• Automatisk rørplukker: En lille Cobot, der automatisk kan plukke og håndtere rør, hvilket yderligere effektiviserer jeres laboratoriearbejde.
Ved at vælge de rette fryserør og opbevaringsløsninger kan I ikke kun optimere jeres opbevaringsplads, men også bidrage til at reducere jeres energiforbrug. Det er både godt for miljøet og for jeres økonomi.

Vi opfordrer jer til at tage stilling til, hvor meget materiale der skal gemmes, og i hvilke beholdere, for at maksimere effektiviteten. Hvis I har spørgsmål eller har brug for rådgivning om de bedste løsninger for jeres behov, er I velkomne til at kontakte os.
Sammen kan vi gøre en forskel for både naturen og jeres pengepung.

Forfattet af: Mette Heisel