AltemisLab™

Forbedr prøveopbevaring, identifikation og håndtering med AltemisLab™. Vi hjælper kunderne med at kortlægge arbejdsgange og identificere de værktøjer, der vil realisere praktiske, økonomiske og tidsbesparende fordele.

AltemisLab’s 2D stregkodede rør, stregkodelæsere, afkapsling, påkapsling og håndteringsudstyr, mærkningsteknologi og laboratorieværktøjer indvarsler en ny æra af effektivitet. Med AltemisLab kan du være sikker på, at overholdelse af regler, kvalitetskontrol og fremragende produktion forbliver uovertrufne.

Grundlæggerne af AltemisLab har arbejdet med 2D stregkodede rør siden 2000, da denne teknologi først blev brugt af lægemiddelvirksomheder til opbevaring af forbindelser. Med vores viden og erfaring har vi sat os for at perfektionere 2D rørdesign, og vi er stolte af at præsentere vores AlteTube-sortiment af prøveopbevaringsrør.

AltemisLab handler om at lede efter bedre måder at arbejde på. De automatiserede rør- og hætteglasbehandlingssystemer automatiserer kritiske opgaver inden for prøvehåndtering med et bredt udvalg af moduler for at afhjælpe flaskehalse og standardisere processer. VolumeCheck™ giver berøringsfri volumenverifikation for plader, hætteglas og rør ved hjælp af ultralydsteknologi.