Analytik Jena

Analytik Jena er en del af Endress+Hauser Group, der har base i Tyskland og partnere over hele verden. Som global leder inden for procesautomation er Endress+Hauser en solid og pålidelig partner for Analytik Jena. Grundlagt i 1990 som et salgs- og servicefirma for analyseteknologer, er Analytik Jena en leverandør af analytiske, bioanalytiske og optiske systemer til industrielle og videnskabelige anvendelser.

Analytik Jena fremstiller et udvalg af præcise væsketilførsels- og pladelagringsinstrumenter med et omfattende sæt af funktionelle moduler, der danner grundlaget for fuldt automatiserede integrationer, der dækker alle opdagelsesprogrammer. Med stærkt fokus på kunder og dyb markedserfaring er Analytik Jena med sin CyBio-produktlinje et førende mærke inden for væsketilførsels- og automatiseringsteknologier af høj kvalitet.

Forhøjet prøvegennemløb kræver ofte automatisering af din manuelle arbejdsgang. Desuden overbeviser automatiserede rutiner med overlegen reproducerbarhed, minimering af manuelle trin med maksimal “walk-away”-tid samt betydelig reduktion af risikoen for fejl og forurening. Både forskning og produktivitet kan drage stor fordel af disse aspekter. Med produktudvalget fra Analytik Jena kan du delvist automatisere din arbejdsgang, øge din prøveinput eller endda fuldstændigt automatisere hvert trin i dit protokol.