brand

BRAND er en tysk virksomhed, der blev grundlagt i 1949. Grundlæggernes overbevisning om, at der altid er plads til forbedring, forbliver motivationen. Du kender måske allerede virksomheden for deres volumetriske glasvarer, som har været en af de vigtigste produktgrupper siden begyndelsen. Tekniske innovationer som præcis gradering sikrer, at du kan arbejde med BRAND-produkter mere let og effektivt. Med produktmærker som BLAUBRAND® understreger BRAND sin markedsposition og etablerer sig som leverandør af førsteklasses kvalitet.

BRAND Injection Molding Center er et af verdens største og mest moderne rene rum til produktion af produkter inden for life science. Med et produktionsareal på 6.000 m² fremstiller BRAND PCR-forbrugsstoffer, pipettespidser og mange andre produkter, der kræver de højeste standarder for renhed.

Præstationscertifikater, tilbehør og teknisk dokumentation er tilgængelige direkte på dit BRAND-udstyr. Du scanner simpelthen QR-koden på din Transferpette® eller HandyStep® Touch med din smartphone.