Laborant eller bioanalytiker søges

Laborant eller bioanalytiker søges til nichevirksomhed i rivende vækst
Ishøj, November 2020  

Færdes du hjemmevant i et laboratorie, og kan du let sætte dig ind i vores kunders problematikker, ønsker og behov, hvis pipetterne fejler, skal repareres eller opdateres? Så har du mulighed for at blive vores nye kollega. 

Hos Dandiag A/S bruger du dine stærke serviceevner blandt uovertrufne kolleger, når du servicerer og kalibrerer pipetteringsudstyr for bl.a. pharma virksomheder, uddannelsesinstitutioner og hospitalsvæsnet.
Vi har rivende travlt og søger en ny kollega til forskudt arbejdstid i vores serviceafdeling. Arbejdsdagen er fra kl. 12.00 – kl. 20.00. I oplæringsperioden arbejdes der fra kl. 8-16.

Velkommen indenfor hos Dandiag

Vi er en nichevirksomhed, der yder salg, service og kalibrering af laboratorie- og pipetteringsudstyr af højeste kvalitet. Gennem tæt samarbejde med branchens bedste leverandører og stor faglig indsigt, har vi placeret os som markedets foretrukne servicepartner. Siden 2008 har vi været DANAK akkrediteret – et kvalitetsstempel, som er vigtig for vores kunder. Vores akkreditering omfatter pt. pipetter, buretter, bottletop dispensere og vægte.

Skab god kundekontakt og servicer præcisionsudstyr

Som en del af vores stærke serviceteam har du fokus på servicering og kalibrering af pipetteudstyr, hvor opgaver kan variere fra 1 dag til 3 uger. Du modtager det indsendte udstyr på laboratoriet i Ishøj. Derudover får du en hverdag, hvor du:

 • Booker serviceopgaver ind iht. kundens bestillingsgrundlag
 • Udfører kalibreringer, kontrollerer udstyret og rådgiver kunden, hvis udstyret fejler
 • Omhyggeligt servicerer og funktionstester udstyret

”Her får du variation i hverdagen gennem vores mange forskellige kunder, som alle har krav om kvalitet og præcision”, fortæller Servicechef Henning Strøm, som du referer til.

Faglig udvikling og socialt sammenhold

Vores familiære kultur mærker du allerede, når du træder ind ad døren: Her hjælper vi hinanden, hvor vi kan. Vi har samtidig stort fokus på, at du hele tiden har mulighed for udvikling og specialisering – sådan bliver vi endnu skarpere til at indfri vores kunders forventninger.

”Du kan virkelig se frem til at blive en del af en ordentlig arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Vi gør en stor indsats for, at det skal være fedt at gå på arbejde –uanset om du er til fælles morgentræning eller festlige arrangementer, kan du få det her”, fortsætter Henning, der glæder sig til at byde dig velkommen i teamet.

Serviceminded profil med laboratorieerfaring

Så længe du har erfaring fra et laboratorie eller lignende reguleret miljø og du har sans for service og god kundekontakt, så skal vi nok lære dig alt om vores produkter og kalibreringer.
Vi søger:

Faglige kompetencer

 • Erfaring inden for håndtering af pipetter
 • erfaring med vandanlæg og vægte
 • Erfaring fra lignende job/branchekendskab
 • Gerne kendskab til færden i laboratorier (GMP)
 • Gerne kendskab til kalibrering iht. ISO 17025 og ISO 8655
 • Er vant til at arbejde efter kvalitetsstandarder og procedurer

Personlige kompetencer

 • Er god til at arbejde selvstændigt, at have overblik og planlægge din egen arbejdsdag
 • Er imødekommen og serviceminded
 • Er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Kan arbejde i højt tempo
 • Er fysisk robust

Derudover forventer vi, at du opfylder disse kriterier

 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Struktureret arbejdsform
 • God forståelse for kundekontakt, kundepleje og mersalg
 • Kørekort til personbil

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning til pw@dandiag.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtaler.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Henning Strøm på 5363 6900.

I Dandiag A/S tror vi på, at et job er mere end bare et job. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrister, men efter tanken om, at vi søger indtil det bedste match er fundet. Tiltrædelse start 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig

Dandiag A/S er en 100% dansk familieejet virksomhed med p.t. 31 medarbejdere, der brænder for at give kunderne en helhedsorienteret og tilgængelig ydelse, der matcher vores kernekompetence. Dette gør vi med et fælles mindset, der kommer til udtryk ved, at vi får tingene løst i høj kvalitet og med troværdighed – vi gør det, vi siger, og siger det, vi gør.

Trivsel og performance er et vilkår, som vi alle er en del af i en hektisk hverdag. Vi ser det som naturligt, at den enkelte medarbejder tager ansvar for hverdagens opgaveløsning, og at der er positiv nysgerrighed over for hinanden. Dermed kan vi sammen indfri kundens krav og forventninger til høj kvalitet og samtidigt have tid til sjov.