QA

Velkommen til Dandiags QA- og tekniskafdeling.

Vores kalibreringslaboratorium er DANAK akkrediteret under reg. nr. 490.  Akkrediteringen er et kvalitetsstempel, der sikrer, at vi lever op til de krav, der er beskrevet i kvalitetsstandarden DS/EN ISO/IEC 17025:2017 samt andre relevante nationale og internationale standarder.

I QA og teknisk afdeling har vi fokus på, at Dandiag hele tiden leverer den kvalitet, som standarderne foreskriver og vores kunder ønsker, derfor stiller vi høje krav til vores tekniske personales kunnen og det udstyr vi benytter, så vores kunder trygt kan benytte Dandiag som deres fortrukne samarbejdspartner inden for salg, service og kalibrering af vandanlæg, vægte og pipetteringsudstyr.

For at kunne leve op til de høje krav som vores kunder ønsker, sørger QA afdelingen for at Dandiag til stadighed er ajour med nyeste viden samt ændringer i standarder o. lign.

QA og teknisk afdeling rådgiver og supporterer vores kunder, både ved salg, service og kalibrering af udstyr. Vi stiller gerne op i jeres virksomhed (og I er også velkomne i Dandiag), hvis I har behov for støtte eller rådgivning, da det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og får det som netop jeres virksomhed har behov for.

Hvis I har behov for specielle løsninger, hjælper vi gerne i samarbejde med vores salgs- eller serviceafdeling for at finde den bedst mulige løsning for jeres virksomhed.

Vi tager vores kunders mening seriøst, så derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for support eller hvis du ønsker at give os feedback, så vi hele tiden kan opfylde de krav og behov I måtte ønske. Vi, i QA- og tekniskafdeling, står klar til at hjælpe dig og kan kontaktes på nedenstående medarbejder mailadresser samt via hovedmailen dandiag@dandiag.dk.

Tove Søgaard
Kvalitetschef - QA
+45 3168 0701
Erling Tørnes Nielsen
Teknisk leder - QA
+45 2087 2180
Nancy Kjøbæk
Teknisk assistent - QA
+45 3074 0560