Vores vision og mission

 

 

Vision

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor salg, service og kalibrering af laboratorieudstyr.
Gennem vores indsatser og gennemsigtighed ønsker vi at gå forrest og løfte vores ansvar overfor både samfundet og kloden.

Mission

Vidensdeling
Vi ønsker, at vores kunder opnår det bedste udgangspunkt for at vælge det optimale produkt gennem dialog. Samtidig ønsker vi at sikre det fulde udbytte af købet, gennem rådgivning og uddannelse, der hvor vores kunder befinder sig.

Service
Vi har et stærkt koncept, der indebærer at vores kunder kan købe deres udstyr med et årligt serviceeftersyn. Vi arbejder under ISO17025, og derfor er alt udstyr, der anvendes til kalibrering, sporbart i henhold til internationale standarder. Vores mål er at tilbyde det mest ergonomiske udstyr, samt en topprofessionel service og kalibrering af laboratorieudstyr.

Lagerførende
For at sikre en høj leveringstryghed og stabilitet, er vi lagerførende på langt det meste af vores sortiment. Dandiag´s varebil kører i hele hovedstadsområdet, med faste leveringsdage hos vores kunder.

Support
Såvel produkter som service og kalibrering af laboratorieudstyr, giver anledning til spørgsmål. Derfor står vi gerne til rådighed for at supportere vores kunder, så de kan få et hurtigt svar. Ingen spørgsmål er for små og vi ønsker at være i øjenhøjde med vores kunder.

Værdier

Implementering: Vi sætter mål og realiserer dem.
Ejerskab: Vi tager ansvar og samarbejder.
Vedholdenhed: Vi er ambitiøse og opmærksomme.
Udvikling: Kvalitet er vores styrke, vilje vores sikkerhed.