service & kalibrering
af Pipetter

Dandiag er specialiseret i service og reparation af pipetter af alle typer og mærker. Vores tjenester omfatter vedligeholdelse og kalibrering, udført i overensstemmelse med producentens specifikationer og serviceprotokoller. Vi tilbyder standard kalibrering samt DANAK-akkrediteret kalibrering af pipetter.

Har du købt en pipette fra Dandiag, tilbyder vi årligt gratis serviceeftersyn, som inkluderer:

 • Adskillelse af pipetten, rengøring og smøring
 • Inspektion og udskiftning af slidte eller defekte reservedele, hvis det er nødvendigt
  (reservedele faktureres separat)
 • Funktionstest og leaktest
 • For elektroniske pipetter: Test af printkort og batteri
  (batterier udskiftes i overensstemmelse med producentens retningslinjer)

Book en Gratis rådgivning

april 2024
man
tirs
ons
tors
fre
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30
1
2
3

pipettekalibrering

Vi har investeret i automatisering siden 2017 og udfører akkrediteret kalibrering af pipetter ved hjælp af co-bots, hvilket kombinerer robotteknologi med øget arbejdsmiljøkvalitet. For yderligere oplysninger om automatisering, bedes du kontakte os, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Vores faciliteter inkluderer veludstyrede serviceværksteder og kalibreringslaboratorier. Vi tilbyder også muligheden for at udføre service og standard kalibrering som Field i kundens laboratorium. Vores teknikere er omhyggeligt uddannet til at håndtere forskellige typer pipetter.

Inden service og kalibrering af pipetter har vi som en ekstra sikkerhedsforanstaltning implementeret UV-bestråling af alle pipetter.

kalibrering af pipetter
Kalibrering af pipetter

Når det kommer til vedligholdelse og kalibrering af jeres pipetter, anbefaler vi en række bedste praksis for at sikre, at jeres udstyr vedligeholdes på højeste niveau. Følgende er vores anbefalinger:

 1. Regelmæssig kalibrering: Vi anbefaler, at I planlægger regelmæssig kalibrering af jeres pipetter. Afhængigt af brugsintensiteten kan dette variere fra kvartalvis til årligt. Regelmæssig kalibrering af pipetterne sikrer, at de opretholder optimal præcision og nøjagtighed over tid.
  .
 2. Forebyggelse frem for reparation: Vent ikke med kalibrering, til der opstår problemer. Forebyggende vedligeholdelse kan spare jeg for kostbar tid og potentielle fejl i fremtidigt arbejde. Ved at have en proaktiv tilgang sikrer I, at jeres pipetter er præcise.
  .
 3. Vedligeholdelse mellem kalibreringerne: Selvom vi tager sig af den professionelle kalibrering af pipetterne, er det vigtigt at opretholde god hygiejne og håndtering ved brug af pipetterne. Dette inkluderer regelmæssig rengøring og forsigtig håndtering af pipetterne for at forhindre fysiske skader.
  .
 4. Hold øje med pipettens tilstand: Hvis I oplever uregelmæssigheder i resultaterne, som f.eks. inkonsekvent volumenafgivelse, er det er tegn på, at pipetten kan have brug for en kalibrering eller service. Tøv ikke med at booke en serviceaftale med Dandiag for at sikre, at problemet bliver løst hurtigt og effektivt.