Vandanlæg

Vandanlæg til laboratoriebrug

Når du vælger Dandiag til at servicere og vedligeholde dit Sartorius vandanlæg, forebygger du nedetid og sikre en stabil vandkvalitet.

Vi er kendt for vores høje serviceniveau med fokus på kvalitet samt god og hurtig kundeservice. Vores teknikere er specialuddannet og certificeret af Sartorius, og de står klar til at hjælpe dig og dit Sartorius vandanlæg. Sammen finder vi den rette serviceplan for netop dit Sartorius vandanlæg.

Vi tilbyder:

  • Vejledning i valg af vandanlægsmodel og opbygning
  • Installation (IQ/OQ kvalificering efter ønske)
  • Dokumentation efter behov (også iht. GLP eller GMP)
  • Service og vedligeholdelse tilpasses dine behov
  • Originale Sartorius reservedele og forbrugsvarer
  • Akut tilkalde/reparations ordning
  • Gratis telefon support
  • Landsdækkende service i Danmark

 

Som den eneste Sartorius godkendte servicepartner af vandanlæg i Danmark, har vi adgang til deres tekniske manualer, originale reservedele og løbende serviceinformationer. Vi kan derfor levere den bedst kvalificerede service og problemløsning, hvis behovet skulle opstå.

Vi anbefaler, at man får foretaget et årligt serviceeftersyn samt overholder de af Sartorius, anbefalede forbrugsvare-skift. Dette sikrer en optimal vandkvalitet, forlænger anlæggets levetid og minimerer driftstop.  Ved et serviceeftersyn, gennemgår vi anlæggets funktionalitet og tjekker for slid. Hvis anlægget har UV lampe og/eller Bagtank, udskiftes lampen og posen. Har anlægget en intern TOC måler kalibreres denne i henhold til fabrikantens anbefalinger. Dandiag vejleder gerne omkring hvilken service, der er bedst for netop jeres anlæg og forbrug samt tilpasser servicepakken efter dette.

Fuld servicepakke: Dækker alle fastlagte servicebesøg samt alle forventede forbrugsvarer for 1 år.

Delvis servicepakke: Ét årligt besøg med rens, gennemgang af anlæg og evt. skift af Bagtank pose, UV-lampe og/eller TOC måler. 

Forbrugsvarer kan bestilles hos Dandiag enten via dandiag@dandiag.dk eller via vores webshop

Kontakt os for mere information og konkrete forespørgsler

Line Mürer
Servicetekniker - vandanlæg
+45 5387 5100
Marlene Petersen
Salgs- & produktspecialist
+45 3168 0708