service & akkrediteret kalibrering
af laboratorievægte

Dandiag er specialiseret i service og konfiguration af dine laboratorievægte. Vores tjenester omfatter også omhyggelig vedligeholdelse og kalibrering, udført i overensstemmelse med producentens specifikationer og serviceprotokoller. Vi tilbyder standard kalibrering samt DANAK-akkrediteret kalibrering på alle typer af vægte op til 72 kg. Som de eneste i Danmark er vi godkendt serviceleverandør af Sartorius vægte. Med vores serviceaftale er du sikret, at dine vægte er korrekt indstillet, opsat med det nødvendige tilbehør og tilpasset dit laboratoriemiljø. Service udføres med et fast interval eller efter behov. Ved service udføres:

  • Udvendig/indvendig rengøring
  • Justering og kontrol af internt og eksternt lod (hvis ønskes)
  • Justering af den excentriske belastning (hvis ønskes)
akkrediteret kalibrering af vægte

Akkrediteret kalibrering af vægte

Ved akkrediteret kalibrering af vægte afdækker vi, hvor nøjagtig og præcis din vægt er. Både akkrediterede og standardkalibreringer udføres med OIML E2 og F1 vægtlodder, der er sporbare til kendte referencenormaler og standarder. Vi anbefaler kalibreringen med minimum 5 kalibreringspunkter og op til maksimum 10 kalibreringspunkter, fordelt over vægtens målområde og dine specifikationer. Vi udfører også kunde specifikke kalibreringer af vægte.

Vores faciliteter inkluderer veludstyrede serviceværksteder og kalibreringslaboratorier. Vi tilbyder også muligheden for at udføre service og standard kalibrering som Field i kundens laboratorium. Vores teknikere er omhyggeligt uddannet til at håndtere forskellige typer pipetter.