Velp

VELP Scientifica er en italiensk virksomhed med base i Usmate nær Milano, hvor også produktionsanlægget er placeret. Virksomheden blev grundlagt i 1983 og er et privat ejet selskab, som stoler på et etableret netværk af mere end 300 autoriserede partnere i over 100 lande verden over.

VELP Scientifica tilbyder to forskellige produktporteføljer: Analytiske instrumenter og laboratorieudstyr, af hvilke vi kan tilbyde det sidstnævnte. VELP tilbyder VELP Ermes til nogle af produkterne – en smart, cloud-baseret laboratorieløsning, der giver dig mulighed for at logge ind og spore arbejde. Virksomheden tilbyder også tre års garanti, hvis du registrerer dine enheder på virksomhedens hjemmeside.

Et af de mest populære produkter, vi har fra VELP, er Wizard vortex mixer. VELP Scientifica er det eneste selskab i verden, der tilbyder den innovative og revolutionerende IR Sensor for enestående effektivitet og eksklusiv komfort. Så snart testrøret registreres, starter instrumentet automatisk vibrationen, uden behov for noget tryk! Sammenlignet med den traditionelle berøringsmetode sikrer den patenterede infrarøde sensorteknologi en drastisk reduktion af gentagne belastninger.

Dandiag har arbejdet sammen med VELP i de sidste 10 år.