Ohaus Multi centrifuge model FC5706

30130875 – Leveres uden rotor

Pålidelige og kompakte multifunktionscentrifuger til standard livsvidenskabelige separationsapplikationer

Frontier 5706 er en lille bordplads multifunktionscentrifuge ideel til en mangfoldighed af spin-down applikationer. Kendetegnet ved pålidelighed, forskellige sikkerhedsfunktioner, evnen til at rumme testrør af forskellige størrelser og intuitiv betjening, blev Frontier 5706 bygget for at imødekomme det grundlæggende behov for flydende separation inden for livsvidenskaberne.
Funktioner:
  • Let drejelig kontrolknap
  • Stor LCD-skærm og muligheden for at indstille og se både hastighed i omdrejninger pr. minut og g-kraft, kan du nyde præcise resultater og forbedret funktionalitet med ekstremt enkel betjening.
  • Frontier 5706 kan rumme alle standard rørstørrelser fra 1,5 ml til 50 ml, hvilket giver centrifugering til en bred vifte af applikationer. Den har også en stor kapacitet og kan holde seks 50 ml-rør eller tolv 15 ml-rør under én proces.
  • Blandt Frontier 5706’s sikkerhedsegenskaber er en solid mekanisk låg med låsesystem og en rotor-ubalance-sensor, der stopper centrifugen, hvis rotorerne bliver ubalancerede, eller der opstår pludselig stød, hvilket beskytter operatøren mod at blive såret af de højhastighedsspinende rotor.