Ohaus centrifuge model FC5706-K

30332131 – med rotor til 12x15ml rør

Pålidelige og kompakte multifunktionscentrifuger

Frontier 5706 er en lille bordplads multifunktionscentrifuge, ideel til en mangfoldighed af spin-down-applikationer. Karakteriseret ved pålidelighed, forskellige sikkerhedsfunktioner, evnen til at rumme testrør af forskellige størrelser og intuitiv betjening, blev Frontier 5706 bygget for at imødekomme det grundlæggende behov for flydende separation inden for livsvidenskaberne.
Funktioner:
  • Med en let at dreje kontrolknap, en stor LCD-skærm og muligheden for at indstille og se både hastighed i omdrejninger pr. minut og g-kraft, kan du nyde præcise resultater og forbedret funktionalitet med ekstremt enkel betjening.
  • Frontier 5706 kan rumme alle standard rørstørrelser fra 1,5 ml til 50 ml og giver centrifugering til en bred vifte af applikationer. Den har også en stor kapacitet og kan rumme seks 50 ml-rør eller tolv 15 ml-rør under én proces.
  • Blandt Frontier 5706’s sikkerhedsegenskaber er en solid mekanisk låg med låsesystem og en rotorubalance-sensor, der stopper centrifugen, hvis rotorerne bliver ubalancerede, eller hvis der opstår pludselige stød, hvilket beskytter operatøren mod at blive såret af de højhastighedsspinende rotorer.
Fordele: 
  • Nem adgang til parameterindstillinger og hurtig skift mellem applikationer.
  • Den kompakte størrelse hjælper med at spare bordplads i laboratoriet.