Ohaus magnetomrøre med varme, Digital, 18L

30500553 – Model e-G51HS10C

Moderniser dit laboratorium med Guardian-serien magnet omrører med varme

OHAUS Guardian 5000 magnet omrører er designet med sikkerhed og enkelhed i tankerne til alle forsknings-, akademiske og industrielle applikationer. Designet sikrer korrekt omrøring og temperaturkontrol af pladetoppen eller din prøve, når du bruger den valgfri temperaturprobe. Opvarmningsmodeller inkluderer en funktion til enkelt-punkts kalibrering til flere sætpunkter. Vælg mellem fem modeller med tre pladestørrelser til dine daglige opvarmnings- og omrøringsapplikationer.
Funktioner:

SafetyHeat System Protects the Lab

En brancheførende tidlig detektionssystem, der bruger to uafhængige sikkerhedskontroller til løbende at overvåge elektronikken og slukke for opvarmningen, inden en overtemperatur opstår.
Kraftfuld, konsistent omrøringsevne
Præcis omrøring fra 60 til 1600 omdr./min muliggøres af designet af en kraftig motor, en stærk magnet og softwarestyrede rampesatser, der sikrer sikker magnetisk kobling til viskøse applikationer.
Letlæselig LCD-skærm Med Alt, Hvad Du Har Brug for At Vide
Den klare LCD-skærm inkluderer store temperatur- og hastighedsindstillinger, intuitive ikoner og en fremtrædende indikator for varm top – alt sammen designet til hurtigt og nemt at overvåge præstationen fra tværs af laboratoriet.
Designet til holdbarhed og pålidelighed med Eksklusive SmartHousing
SmartHousing er kemikalieresistent med et innovativt, let at rengøre design, der leder spild væk fra interne komponenter og det vinklede kontrolpanel.