Ohaus magnetomrøre med varme, Digital, 15L

30500603 – Model e-G71HS07C

OHAUS Guardian 7000 Hotplate-omrørere er designet med fremragende sikkerhedsfunktioner og overlegen opvarmning og omrøringspræstationer. SmartHousing™ er kemikalieresistent med et innovativt, let at rengøre design, der leder spild væk fra interne komponenter og det vinklede glas kontrolpanel. Den klare LCD-skærm inkluderer intuitive ikoner, temperatur-, hastigheds- og tidsindstillinger – alt sammen designet til at overvåge præstationen fra tværs af laboratoriet.

Funktioner:
SmartPresence™ og SmartLink™ teknologier der sikrer overvåget drift
  • Beskyt dit laboratorium med SmartPresence™ og SmartLink™ teknologier. Disse eksklusive funktioner slukker automatisk varmeren, hvis ingen registreres efter at en brugerdefineret “time out”-periode er gået.
SafetyHeat™ System beskytter laboratoriet
  • Et brancheførende tidligt detektionssystem, der bruger to uafhængige sikkerhedskontroller til løbende at overvåge elektronikken og slukke for opvarmningen, før en overtemperatur opstår
Kraftig, konsistent omrøringsevne
  • Præcis omrøring fra 60 til 1600 omdr./min muliggøres af designet af en kraftig motor, en stærk magnet og softwarestyrede rampesatser, der sikrer sikker magnetisk kobling til viskøse applikationer.
Tilpasset ydelse til præcise applikationer
  • SmartHeat™ giver dig mulighed for at indstille enhedens maksimale temperatur, og SmartRate™ muliggør hurtige eller langsomme temperatur- og hastighedsrampesatser. Programmeringsfunktionen tillader lagring af 5 flertrinsprogrammer.