Ohaus Propel omrøre type e-A51ST020

30586763 – 25L – sælges uden stativ, propel m.m.
Pålidelige propel-omrører med fremragende præstationer til daglig brug
OHAUS Achiever 5000™ propel omrører er designet til kraftfuld, præcis omrøring, sikkerhed og enkelhed i alle applikationer. Det forseglede design har en IP54-klassificering og sikrer sikker omrøringspræstation, selv under de mest krævende forhold. Den nøgleløse spændetang og softwarestyrede hastighedsstigning giver nem opsætning og sikker omrøring for at beskytte prøven og brugeren. 
Vælg mellem fem modeller med op til 200 Ncm moment og op til 100 L volumenkapacitet.
Funktioner:
  • Kraftfuld omrøring og konstant hastighed sikres med den børsteløse motor og momentkompensationsteknologi – der leverer nøjagtig, kontrolleret omrøring af viskøse væsker med stille drift.
  • Forenklet opsætningen med den nøgleløse spændetang – ingen værktøjer er påkrævet. Skift aksler hurtigt og nemt med en-håndsbetjening. Denne unikke design vil spare tid og besvær for alle på laboratoriet.
  • Designet til sikkerhed. Låseknappen forhindrer utilsigtet hastighedsændringer, og motorens overbelastningsfølsomhedsteknologi slukker simpelthen for omrøringen, før en overbelastning opstår for at beskytte prøven.
  • Kompakt og nem at bruge. Enkel knapbetjening kombineret med det lyse digitale display muliggør præcis indstilling og overvågning. Tilpas til din applikation med over 12 tilbehør.