Mini vortex Mixer, Digital Pulserende VXMNPS

30392131 – Inkl Timer 500-2800 rpm
Vælg den perfekte vortex-mixer blandt fire modeller til daglig brug.
OHAUS Mini Vortex Mixer-modeller er forsigtig til højhastigheds pålidelig blanding. Den analoge model tilbyder variabel hastighedsstyring, og den digitale model tillader indtastning af den præcise hastighed og tid for at opnå gentagne resultater hver gang. Pulsmodellen har en unik pulsfunktion, der reducerer varmeproduktion, samtidig med at den giver mere effektiv blanding og celleforstyrrelse. Modellen med fast hastighed tilbyder enkel, enkelt tryk, højhastighedsblanding til gentagne anvendelser.
Funktioner: 
  • Berøringsstyringsfunktion aktiverer blanding, når koppen/røret trykkes ned, eller kontinuerlig tilstand til brug med tilbehørsvedhæftninger. Stærkt, robust design sikrer, at enheden forbliver på plads under brug.
  • Robuste digitale og analog Vortex mixer tilbyder effektiv hastighedsstyring fra lav omdrejningstal ved opstart for forsigtig omrystning til højhastighedsblanding for energisk mixing af prøver.
  • Den faste hastigheds vortex mixer er et økonomisk valg til energisk blanding af prøver ved høj hastighed. For at lette gentagen prøvebehandling tilbyder denne enhed enkel, effektiv fuld hastighedsblanding.
Anbefalet anvendelse: 
Genopløsning af væsker, blanding af reagenser, buffere og emulsioner, ELISA-test, lægemiddelekstraktioner, blanding af prøver.