Rysteinkubator m Køl- ISICMBCDG

30391940 – Orbit 3mm, Digital, Køler 10°C under RT
OHAUS rysteinkubator  er innovativt designet til at inkubere prøver og give nøjagtige og gentagelige resultater. Alle modeller har uafhængige display med intuitive touchpad-kontroller og inkluderer sikkerhedsfunktioner, der beskytter både brugeren og prøverne. Disse robuste inkubator har tredobbelt ekscentrisk drevsystemer for stabil orbital bevægelse med mikroprocessorkontrol for pålidelig rystning.
Funktioner:
  • Designet til at give fleksibilitet i dine applikationer, disse omrørere med en kapacitet på 4 kg inkluderer bakke til brug, der kan tilpasses med over 10 lette at installere tilbehør.
  • Når præcision er påkrævet, opnå temperaturnøjagtighed med den brugerstyrede temperaturkalibreringsfunktion til følsomme applikationer. Digital kontrol for pålidelig og gentagelig rystehastighed.
  • Mikropladeomrører er designet til at holde op til 4 mikroplader eller dybe brøndplader eller nemt installere 2 mikrotuberækker. 2 muligheder – uigennemsigtig låg til lysfølsomme prøver og gennemsigtigt låg til at se prøverne.
Anbefalet anvendelse: 
Immunoassays, hybridiseringer, cellevækster, bakterie- og gærkulturer og suspensioner, ELISA-tests, PCR, enzymreaktioner.