Thermoshaker u. blok. ISTHBLHTSN

30573848 – Digital, RT+4°C – 100°C
Thermoshaker med enestående opvarmnings-/køleydelse med højhastighedsrystning.
OHAUS Termiske Shakers er designet til opvarmnings- og køleapplikationer, der kræver konsekvent og præcis højhastighedsrystning med pålidelig temperaturkontrol fra 17°C under omgivende temperatur til 100°C. Temperaturen kan justeres af brugeren, når præcision er påkrævet. Tilpas applikationer med udskiftelige blokke til rør og mikroplader. Intuitiv touchscreen tillader brugeren at se alle trin i programmet, mens fremskridtet overvåges.
Funktioner og fordele:
  • Bedst i temperaturpræstation. Forbedret elektronik- og softwaremuligheder tillader hurtig og præcis temperaturkontrol, du kan stole på. Kølemodeller når temperaturer ned til 17°C under omgivende temperatur.
  • Intuitiv touchscreen for enkel betjening og programmering. Indstil funktionerne og de omfattende hjælpeskærme på et af seks sprog for at guide brugeren gennem enhedens betjening.
  • Nem oprettelse af programmer til gentagne anvendelser. Opbevaring op til fem separate 5-trins programmer. USB-porten tillader overførsel af testdata til en flashdrev til datalogning og program-opbevaring.
Anbefalet anvendelse: 
DNA, RNA, cellevævsdyrkning, hybridiseringer.