Dry block heater, Analog HB4AL

30392068 – 4 blokke, tilkøbes separat
Dry block heater er designet til daglig brug med tilbehør til enhver anvendelse
Dry block heater er ideelle til applikationer, der kræver temperaturstabilitet. Alle enheder holder en valgfri udskiftelig modulær blok med over 40 valgmuligheder. Blokke er nemme at bruge, ingen værktøjer kræves. Tæt rør-til-blok-kontakt muliggør maksimal varmebevarelse, hvilket resulterer i effektiv opvarmning. Digitale modeller tilbyder enestående temperaturuniformitet og -stabilitet for gentagne resultater, mens analoge modeller er et økonomisk valg.
Funktioner:
  • Designet til pålidelig daglig brug i laboratoriet. Digitale og analog Dry block heater tilbyder enestående temperaturuniformitet med enestående temperaturstabilitet.
  • Sikre temperaturnøjagtighed. Digitale modeller inkluderer en unik enkelt-punkts kalibreringsfunktion for at matche blokvarmeapparatets display med en kendt ekstern temperaturstandard for 3 temperatursætpunkter.
  • Digitale modeller er nemme at bruge. De har touchpad-kontroller med uafhængige display til temperatur og tid. Analoge modeller styres med dobbelte temperaturjusteringsknapper.
Fordele: 
  • LED-display (digitale modeller) og dobbeltjusteringsknapper med skalamærkninger (analoge modeller).
  • Touchpad-kontrol og hørbar alarm (digitale modeller)
Anbefalet anvendelse: 
Inkubation og aktivering af kulturer, enzymreaktioner, immunoassays, smelte-/kogepunkter, isoterme inkubationer, denaturering af nukleinsyrer.