Track dine prøver med AlteTubes 2D rør

I området for Life Science laboratorier er prøver af største betydning. Biobanking, compound management, kryokonservering, befolkningsundersøgelser, transfusionsmedicin – de mulige anvendelser for langtidsopbevaring af høj kvalitet af biomaterialer i mikroliterskalaen vokser konstant.

2d stregkoder

Derfor er det bydende nødvendigt at bevare, opbevare og håndtere dem med integritet. 2D-stregkoder spiller en central rolle ved at gemme omfattende data både lodret og vandret, hvilket giver mulighed for lagring af en stor mængde information. En enkelt 2D-stegkode kan rumme op til 3.116 numeriske tegn eller 2.335 alfanumeriske tegn.

Laserætsning er en af de mest sikre metoder til at påføre en 2 stregkode på et rør. Dens kemiske og mekaniske modstand giver sikkerhed ved håndtering og opbevaring af prøver, hvilket sikrer ro i sindet.

minimér fejl

AltemisLabs 2D-stregkoder har indbygget fejlkorrektion, hvilket effektivt eliminerer fejllæsninger. Alle deres 2D-stregkoder er omhyggeligt laser-ætset på den sorte polypropylen base af deres 2D-rør. Reed-Solomon fejlkorrektion rekonstruerer og verificerer data for forbedret nøjagtighed. DataMatrix-koder kan stadig afkodes, hvis de er beskadiget med op til 30 %.

Fordele ved 2D DataMatrix stregkoder:

  • Mislæser eller rapporterer aldrig et forkert nummer
  • Kan læses ved kontrastniveauer helt ned til 20 %
  • Betydeligt mindre footprint sammenlignet med 1D-stregkoder

Har du analyseudstyr som allerede læser 1D-stregkoder, fås AlteTubes med 1D- og 2D-stregkoder, samt HRN (Human Readable Numbers). På denne måde kan du tracke dine prøver hele vejen igennem dit flow, uden brug af flere koder.

Forfattet af: Sabine Kähler