service & kalibrering
buretter og bottle top dispensere

Dandiag er specialiseret i service og reparation af buretter og bottle top dispensere. Vores tjenester omfatter vedligeholdelse og kalibrering, udført i overensstemmelse med producentens specifikationer og serviceprotokoller.

Vi tilbyder standard kalibrering samt DANAK-akkrediteret kalibrering. Vi anbefaler service og kalibrering minimum én gang om året. Er der behov for sporbarhed i henhold til ISO 17025, udfører vi en DANAK akkrediteret kalibreringen.

Vi er godkendt til akkrediteret kalibrering af bottle top dispensere inden for volumen 1 ml og op til 50 ml. Derfor kan vi hjælpe dig med alt dit udstyr.

Vi har investeret i automatisering siden 2017, hvilket kombinerer robotteknologi med øget arbejdsmiljøkvalitet. For yderligere oplysninger om automatisering, bedes du kontakte os, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Vores faciliteter inkluderer veludstyrede serviceværksteder og kalibreringslaboratorier. Vi tilbyder også muligheden for at udføre service og standard kalibrering som Field i kundens laboratorium. Vores teknikere er omhyggeligt uddannet til at håndtere forskellige typer pipetter. Det betyder også, at vi tilbyder akkrediteret kalibrering af pipetter. Udover kalibrering af buretter, bottle top dispensere og pipetter, tilbyder vi også kalibrering af laboratorievægte.