Om os

Dandiag A/S er en familie ejet virksomhed med (pt.) 35 medarbejdere, der brænder for at give kunderne en helhedsorienteret og tilgængelig ydelse, der matcher vores kernekompetence. Dette gør vi med et fælles mindset, der kommer til udtryk ved, at vi får tingene løst i høj kvalitet og med troværdighed - Vi gør det vi siger, og siger det vi gør.

Trivsel og performance er et vilkår, som vi alle er en del af i en hektisk hverdag. Vi ser det som naturligt, at den enkelte medarbejder tager ansvar for hverdagens opgaveløsning og at der er positiv nysgerrighed overfor hinanden. Dermed kan vi sammen indfri kundens krav og forventninger og samtidigt have det sjovt med høj kvalitet.  

Vi har i mere end 25 år forhandlet og serviceret Sartorius (Biohit) pipetter hos vores kunder og på vores eget serviceværksted.

Lidt historie:

  • I 1990 blev vi Biohit Certified Service Center – i dag Sartorius Prefered Service partner
  • I 2005 blev vi partner i Pipette Doctor og indgik i et netværk, som kan servicere alle typer og mærker af pipetter
  • I 2008 blev vi DANAK akkrediteret til kalibrering af pipetter og vi fik forhandlingen af Integra Viaflo pipetter
  • I 2010 kom de første pipetterings instrumenter fra Integra Vialo
  • Den 1. Januar 2016 fik vi udvidet vores partnerskab med Sartorius, så vi også er deres foretrukne servicepartner på Sartorius laboratorievægte og vandanlæg
  • I 2016 blev vi også valgt til Skandinavisk service og kalibrerings partner for Integra Viaflo
  • I 2017 blev vi DANAK akkrediteret til kalibrering af vægte - op til 72 kg.
  • I 2019 blev vi DANAK akkrediteret til kalibrering af buretter og bottletopdispensere - op til 50 ml.

Den udvikling, vi har været igennem på service og kalibreringssiden, gør at du som kunde kan vælge os som servicepartner til flere produkter.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til enten køb eller service af produkter. Er vi ikke selv leveringsdygtig indenfor et produkt område, henviser vi gerne til en af vores kollegaer i branchen.

 

Læs vores profilbrochure her