Derfor skal dit udstyr serviceres

Pålidelige og reproducerbare resultater, er vigtigt i et laboratorie. Du vil helst heller ikke undvære dit udstyr, fordi det er ude til service. Men hvis du ikke får serviceret dit udstyr risikerer du et nedbrud på udstyret.

Du opnår:

  • Audit sikkerhed, compliance og overholdelse af regulatoriske krav
  • Optimeret instrument performance
  • Konsekvent pålidelige og reproducerbare resultater og data
  • Problemfri drift og reduktion af nedetid
  • Forlænget levetid for instrumentet

service af pipetter

Pipetter og dispensere bruges dagligt til at forberede prøver, kontroller og reagenser i de fleste laboratorier. Da manuelle og elektroniske pipetter, samt dispensere, bliver anvendt til næsten alle analyser eller generering af resultater, er nøjagtighed ekstremt vigtig.

Præcisionsudstyr kræver regelmæssig professionel vedligeholdelse og kalibrering for, at levere konsekvent nøjagtige og pålidelige resultater og opfylde regulatoriske krav. Ved at få serviceret dit udstyr regelmæssigt, kan du stole fuldt ud på dine pipetter og sikre maksimal produktivitet.

Hvis du har mistanke om, at din pipette ikke kan overholde dine specifikationer, bør du sende den til service og kalibrering. Din pipette bør kun justeres af uddannet servicepersonale.

service af laboratorievægte

Service af dine vægte sikrer kvaliteten af vejeresultater, garanterer udstyrets levetid og reducerer nedetider. Det sikrer, at vægte og vejeinstrumenter fungerer inden for deres tolerancegrænser og opnår konstante kompatible, reproducerbare og pålidelige data.

Vi foreslår at du definerer en vedligeholdelsesfrekvens baseret på risikoen ved den pågældende applikation. Det betyder, at jo højere risiko, jo oftere skal vægten kalibreres og vedligeholdes. En generel anbefaling er at udføre en kalibrering og vedligeholdelse mindst én gang om året.

service af vandanlæg

Laboratorievand er involveret i mange applikationer og arbejdstrin i et laboratorium. Det er ekstremt vigtig at have den rigtige vandtype, i den rigtige kvalitet, til rådighed for at opnå pålidelige og reproducerbare analyseresultater.

Det er vigtigt at udskifte vandforbrugsvarerne regelmæssigt og planlægge service af dit vandanlæg. Dette garanterer højest mulig vandkvalitet og minimerer risikoen for nedbrud, samt holder dit system i en kvalificeret tilstand, så det overholder GLP|GMP. Regelmæssig forebyggende vedligeholdelse forlænger levetiden af dit vandanlæg og beskytter din investering.

Forfattet af: Sabine Kähler